Hoe Payroll Company te leren

Het verwerken van de salarisadministratie is een uitdaging en een enorme kostenpost. Het managen van een bedrijf is ook een uitdaging. Beide verantwoordelijkheden zijn belangrijk en kunnen kostbaar zijn. De Belastingdienst kan boetes opleggen als de loonheffingen niet correct en niet tijdig worden ingediend. Focussen op de back-end kan tijd kosten om de front-end van uw bedrijf te beheren. Ook het in eigen beheer hebben van de salarisadministratie of het inhuren van een accountant kan voor grote botsingen zorgen. Onthoud dat interne en externe controle boeven, dure fouten en veel andere belangrijke ongelukken kunnen elimineren. Om zoveel mogelijk fouten te elimineren, zoeken de meeste bedrijven hulp van buitenaf. Bedrijven zoeken naar deskundige salarisverwerkers.

Verwijzen naar het uitbesteden van salarisadministratie-experts als “externe controle”.

Uw salarisadministratie uitbesteden is voordeliger voor ondernemers

Vergeleken met het gebruik van een CPA of interne salarisadministratie, is de prijs van uitbesteding de goedkopere optie. Naast geld zeggen, is het uitbesteden van de salarisadministratie een geweldige externe controle. Het gebruik van een CPA (gecertificeerde openbare accountant kan kostbaar zijn). De meeste CPA rekenen per uur, periode. Hoe complex of eenvoudig uw salarisadministratie ook is, de uurprijs verandert niet.

Als uw loonsom bijvoorbeeld $ 520 is en uw CPA $ 350 per uur in rekening brengt, ziet u een kleinere kans om geld te besparen. payroll bedrijven Houd er rekening mee dat u de IRS en het Illinois Department of Revenue hun aandeel- of loonheffingen moet betalen. Hoe kunt u sparen en opnieuw beleggen als u te veel geld uitgeeft. Nogmaals, de verwerking van de salarisadministratie is erg complex en belangrijk, maar uitbestede salarisadministratiebedrijven kunnen de complexiteit tegen een lagere prijs wegnemen.

Interne salarisverwerking, het gebruik van een boekhouder of een manager is misschien niet de juiste keuze. Onthoud dat het opzetten van externe controle een essentiële sleutel is voor alle bedrijven. Externe controle kan nieuwe regels en voorschriften opleveren, invoer dubbel controleren, onbevooroordeelde beslissingen nemen en het belangrijkste is dat de focus solide is. De noodzaak om te multitasken wordt verminderd. De concentratie is ingesteld en gericht op één aspect. Het gebruik van een boekhouder en in-house salarisverwerking zijn meestal op uurtarief. Boekhoudkosten variëren van 35-65 per uur. Het uurtarief voor de interne salarisadministratie wordt bepaald op basis van de functie die wordt behouden, wat kostbaar kan zijn door fouten of door titel.

De rimpel begrijpen

Boetes voor bedrijfseigenaren hebben rimpeleffecten

Een kleine boete kan uitgroeien tot een grote hoofdpijn. Fouten zijn gemakkelijk te maken, maar moeilijk op te ruimen. Het is gemakkelijk om een ​​CPA te behouden, maar het is duur om hun diensten te behouden. Vraag jezelf ook af: “Zal een CPA betalen voor hun fouten, of zouden ze de schuld verschuiven”? Veel OCMW’s hebben meerdere opdrachtgevers en meerdere verantwoordelijkheden, en het afschuiven van de schuld lijkt normaal.

Een andere vraag, “zouden ze een kleine tot middelgrote onderneming kansen laten groeien voordat ze betaald worden? Wat gebeurt er als je ze niet kunt betalen? Mijn antwoord: “De deur gaat dicht”. de achterdeur.Veel uitbestedende payrollbedrijven begrijpen het competitieve bedrijfsleven.Ze voelen de behoefte om hun klanten te behouden en te behouden.

Overweeg het gemakkelijkere pad met voordelen

Voordelen zijn moeilijk te vinden. Als u echter op zoek bent naar een service die uw bedrijf ten goede komt, overweeg dan om een ​​externe Payroll Expert in te schakelen. Generous Payroll Experts zijn vriendelijk en uitgerust met extra opvulling om te helpen wanneer een bedrijf in financiële nood verkeert. Ja, sommige Payroll Experts verstrekken krediet om u als klant te behouden. Een ander voordeel is dat Payroll Experts kan aanbieden om het volledige payroll-spectrum in te richten, inclusief urenberekening. Verder zullen ze aan het einde van het jaar W-2 en 1099 uitgeven. Nog een belangrijke fout, sommige Payroll Service Experts zullen u toestaan ​​om hun diensten gratis uit te proberen.

Payroll Experts onthouden hun klanten vaak bij naam en niet bij nummer. Zondag is een traditionele werkdag voor Payroll Experts en zij kunnen spoedverloning aanbieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *